Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: velimira Категория: Тя и той
Прочетен: 114013 Постинги: 57 Коментари: 23
Постинги в блога от Април, 2018 г.
В блога няма постинги
Търсене

За този блог
Автор: velimira
Категория: Тя и той
Прочетен: 114013
Постинги: 57
Коментари: 23
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2018  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол
1. Зимата е в разгара си и вече имаме жизнена нужда от зимни аксесоари, а ръкавиците са повече от задължителни. Как обаче да изберем своите ръкаваци – така че да бъдат красив аксесоар, но същевременно да създават топлина и комфорт за ръцете ни. Има няколко ф
2. Коледа или Рождество Христово е може би най-светлият християнски празник. Милиони хора по света се прибират вкъщи, за да бъдат със семействата си на този ден.
3. Тази седмица, ние от Работещо момиче, решихме да посветим изцяло на коледна тематика в унисон с наближаващите празници.
4. Тетевенският балкан отдавна се слави като едно от най-красивите места в България.
5. Знаем доста неща за трапезата на Бъдни вечер. Дори в най-модерните кухни приготвяме традиционни постни гозби, броим ястията на бъднивечершната трапеза.
6. Сезонът на ски спортовете е в разгара си, а за дамите не е безразлично как ще изглеждат по белите писти.
7. Според фън шуй философията, леглото като място за почивка, възстановяване, създаване на живот заслужава специално внимание. Неговото местоположение в спалнята трябва да се подчинява на определени принципи.
8. През новата година си обещахте да направите всичко възможно да свалите 15 кг, да спрете да се виждате с обвързан мъж, да се захванете с ново хоби, да спрете цигарите?
9. Понятието еротичен роман е твърде относително. И все пак всеки посяга към подобно четиво с нескрито любопитство.
10. Понятието еротичен роман е твърде относително. И все пак всеки посяга към подобно четиво с нескрито любопитство.
11. Сайтът digital.bg цитира последния доклад на Elance, онлайн пазар за работа на свободна практика, в който се казва че през новата 2011 година ще станем свидетели на редица промени. Много от тях ще са свързани с работното място такова каквото го познаваме
12. – Ако някой ваш гост умре внезапно в дома ви, в никакъв случай не се обаждайте на полицията. Повикайте такси и помолете шофьора да ви закара до някоя болница, понеже приятелят ви се е почувствал зле. Смъртта ще бъде установена при пристигането в спешното
13. Ключовият въпрос всъщност е "Могат ли жените да правят секс “като мъже”"? Което ме подсеща за един аналогичен “А могат ли мъжете да бъдат романтични “като жени”?
14. Още се чудите какво да сложите в куфара за ски почивката?
15. Всеки има периоди, през които се чувства тъжен, неудовлетворен от себе си, потиснат от мрачни мисли.
16. За съжаление финансовият ни ресурс често пъти е силно ограничен затова се налага да си правим добре сметката. Не забравяйте един много важен счетоводен принцип – разходите ви не трябва да превишават приходите. Затова ако не можете да увеличите приходите с
17. Работещо момиче е списание за модерната, интелигентната, динамичната, деловата, интересната жена. Жената, за която работата е ежедневие и необходимост, но също така предизвикателство, изява, себедоказване. Ето защо винаги се стремим да ви поднасяме интере
18. Ако роботите завземат съществено място в нашето ежедневие, ще загубим тези качества, които ни правят хора – социалните ни умения, емпатията ни, способността ни да осъществяваме емоционални връзки.
19. Повечето хора свързват щастието, представяйки си как лежат под знойното слънце на Хаваите, но снежната планина също може да бъде подходяща. Оказва се, че ниските температури могат да повишат настроението ви.
20. Месец февруари посвещаваме на любовта, романтиката, емоционалната отдаденост и споделените мигове с любимите хора. Затова Работещо момиче организира конкурс под надслов “Мили, прегърни ме!”
21. Решени задачи по математика за 5 клас
22. Решени задачи по математика за 11 клас
23. Решени задачи по математика за 7 клас
24. Решени задачи по математика за 9 клас
25. Спечелете страхотни бутикови дрехи от известната българска дизайнерка Виргиния Здравкова!
26. Решени задачи по математика за 6 клас.
27. Решени задачи по математика за 8 клас.
28. Решени задачи по математика за 10 клас.
29. Имаш най-готините приятели на света, с които правите супер смахнатите щуротии и искаш целия свят да знае това? Или пък искаш да удължиш пролетната си ваканция с още няколко седмици, играейки на ултра зарибяваща PC игра? Участвай в новия конкурс “Аз и мои